20 dintre cele mai frumoase insule din lume

6. Palawan, Filipine

Bucură-te de bucătăria delicioasă locală și de berea locală în Palawan. Unul dintre lucrurile pe care le-am iubit cel mai mult la această destinație este „râul subteran Puerto Princesa” din Sabang. Acesta a fost declarat unul dintre cele Șapte Minuni noi ale Naturii în 2012 și face o zi bună de aventură împreună cu „Plaja Sabang”.

Dacă nu ești un fan al mulțimilor, „Port Barton” este un sat foarte liniștit în care vei găsi plaje frumoase. Poți, de asemenea, să faci snorkelling  pentru a vedea țestoase marine și poți merge cu caiacul la insulele din apropiere. Palawan este o oprire importantă pentru păsările migratoare și adăpostește cincisprezece specii de păsări găsite nicăieri altundeva.

„Golful Coron” este o destinație foarte interesantă pentru scafandri, poți găsi aici peste o jumătate de duzină de nave de război scufundate. Persoanele experimentate pot intra în nave și pot descoperi o lume întunecată, pierdută de camere, de mașini abandonate, lucruri personale împrăștiate și găuri de bombe deschise spre adâncime.

Vezi aici unde să stai în Palawan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.